Tassike elu topelt koorega »

Tassike kuuma šokolaadi ei tee tormisel talveõhtul üldse paha

Väljas tuiskab, Moskva rong seisab juba tükk aega Rakveres, maanteedel on liiklus seisatud ja uudistes palutakse inimestel nädalavahetuseks koju jääda. Kas saab olla üldse ideaalsemat hetke ühe kuuma šokolaadi jaoks? Isegi ilmateade soovitab.

Kuum šokolaad vahukoorega

Kahe tassi kuuma šoko tarvis tükeldasin umbes 2 tassi jagu šokolaadi (mõru-, piima- või ka valge šokolaad, vastavalt tujule), kuumutasin 1,5 tassi piima potis nii, et piim keema ei läheks, vaid oleks umbes-täpselt 70-80 kraadi. Panin šokolaadipuru ühte kaussi, lisasin 1 kulbitäie kuuma piima ja segasin vispliga.

Kuumaks šokolaadiks valmis

Šokolaad hakkas kohe kiiresti sulama ja lisasin vähehaaval ülejäänud piima, ikka pidevalt vispeldades. Maitseks võib lisada kaneeli, ingverit vms. Kui kuum šokolaad tassis,ei ütle see kindlasti ära ka ühest vahukooremütsikesest ;)

 

Sinu e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud tärniga *

*

*