Väljas tuiskab, Moskva rong seisab juba tükk aega Rakveres, maanteedel on liiklus seisatud ja uudistes palutakse inimestel nädalavahetuseks koju jääda. Kas saab olla üldse ideaalsemat hetke ühe kuuma šokolaadi jaoks? Isegi ilmateade soovitab.
Kahe tassi kuuma šoko tarvis tükeldasin umbes 2 tassi jagu šokolaadi (mõru-, piima- või ka valge šokolaad, vastavalt tujule), kuumutasin 1,5 tassi piima potis nii, et piim keema ei läheks, vaid oleks umbes-täpselt 70-80 kraadi. Panin šokolaadipuru ühte kaussi, lisasin 1 kulbitäie kuuma piima ja segasin vispliga.
Šokolaad hakkas kohe kiiresti sulama ja lisasin vähehaaval ülejäänud piima, ikka pidevalt vispeldades. Maitseks võib lisada kaneeli, ingverit vms. Kui kuum šokolaad tassis,ei ütle see kindlasti ära ka ühest vahukooremütsikesest ;)
MMMMMMmmm… see näeb küll hea välja ja kõlab ka imehästi. Kuum, pehme, kreemjas, magus ja mis kõige olulisem šokolaadine ONGI SEE, mida hing ihkab külmal, kargel, pimedal talveõhtul :)
Greete, oled täiesti õigel teel. Kui mahti saad, siis pakun sulle ühe tassi väga magusel ja heal meelel. Tule külla! :)
[…] Preparing a nice cup of hot chocolate in the winter evening / Tassike kuuma šokolaadi talveõhtul ei tee üldse paha Image by Tassike.ee – Marju Randmer Story and recipe in Estonian: http://www.tassike.ee/2010/12/tassike-kuuma-sokolaadi-ei-tee-tor… […]